Welkom

Deze website bevat de uitzendingen van de Amsterdamse Inlichtingen Dienst die via Salto (lokale publieke omroep Amsterdam) worden uitgezonden en gehost. De Amsterdamse Inlichtingen Dienst is een programma van TVAmsterdam, een onafhankelijk produktiebedrijf en omvat diverse programma's en een royaal archief van inmiddels 42 jaar!

INDEX alle programma’s

Uitzendingen

TVAmsterdam

Home

Kabelvitrine

Iedere vrijdag 22:00, herhaling op zondag 23:00 en 24/7 via de on-demand AID op Salto 1

40 JAAR

Tevreden? U kunt een vrijwillige bijdrage storten via deze code: Reacties kunt u sturen naar tvamsterdam@gmail.com

7 apr: Dhr. Roos

Dhr. Roos ontwikkelde machines voor het maken van verpakkingen in de Vinkenstraat (foto: Stadsarchief). Opmerkelijk in dit verhaal is de chantage die Bouw en Woningtoezicht van de Gemeente Amsterdam in die tijd pleegde op haar bewoners en pandeigenaren.

00.00Dhr. RoosVieux Lokaal1993